Brug for en stofprøve?

Til top

Handelsbetingelser

Velkommen til Couchpotato! 

Vi værdsætter dit valg af vores møbler og ønsker at sikre, at din shoppingoplevelse er lige så komfortabel som vores produkter. Nedenfor finder du vores handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:

Couchpotato ApS
Danmark

Telefon: +45 72150050
E-mail: hello@couchpotato.dk
CVR-nummer: 43783521

Bank: 5977 4010686

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag, du modtager dine varer. For at udøve fortrydelsesretten skal du informere os om din beslutning ved at sende os en e-mail på hello@couchpotato.dk

Returnering: Varer skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os om din fortrydelse af købet. Du bærer selv de direkte omkostninger i forbindelse med varens returforsendelse.

Undtagelser fra fortrydelsesretten: Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, der er specielt produceret til dig og/eller personligt tilpasset. 

Priser og Betaling: Alle oplyste priser på hjemmesiden er inklusive moms og andre afgifter. Prisen ved bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Vi tilbyder betaling med de mest gængse kreditkort, Applepay, Googlepay og MobilePay. Vær opmærksom på at der ved betaling med visse kredit- og debitkort reserveres købsbeløb i henhold til din aftale med din kortudbyder, Couchpotato trækker først pengene ved afsendelse, med mindre andet er skriftligt aftalt med dig som kunde. 

OBS: Ved betaling med ANYDAY bliver autorisationen startet efter 14 dage, og delbetalingen kan derfor starte før levering af din ordre. 

Levering:  Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 500,- dkk til alle brofaste postnumre i Danmark. Ved levering til ikke brofaste postnumre, kan der vælges levering til kantsten til  2.500,- dkk. Ønskes brug af gratis levering til kantsten, til f.eks. færgeleje eller lignende kontaktes vi blot på hello@couchpotato.dk for nærmere aftale. 

Til brofaste postnumre tilbydes følgende tre ydelser ved køb over 500,- dkk:

            – Levering til kantsten………………………………Gratis

            – Levering + indbæring………………………………999,-

            – Levering + indbæring + montering……..1.499,-

Fragt til brofaste postnumre varetages af vores kompetente samarbejdspartnere STEP Transport, der under hele leveringsprocessen, fra bookning til levering, yder et højt service- og informationsniveau.

Levering til Malmø………………………………………………2.500,- til kantsten.

Ved levering med indbæring, og levering med indbæring+montering er det kundens ansvar at der er fri passage og plads nok til at varen kan passere igennem opgange, døråbninger, entré og lignende.  

Reklamationsret: Du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Hvis du opdager en fejl eller mangel ved et produkt, skal du kontakte os hurtigst muligt på service@couchpotato.dk ,  husk at oplyse ordrenummer, og vedhæft billeder af fejlen/manglen.

Persondatapolitik: Vi indsamler og behandler persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan finde på vores hjemmeside. Vi anvender kryptering og sikre betalingsgateways for at beskytte dine oplysninger.

Ændringer af Handelsbetingelser: Vi forbeholder os ret til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Den til enhver tid gældende version vil være tilgængelig på vores hjemmeside.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi glæder os til at høre fra dig.

Dato for sidste opdatering: 5. februar 2024

Scroll to Top